In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Jeden rok szkolny za nami i kolejny przed nami. Jak do tej pory mamy tylko pozytywne odczucia. Przyjazna atmosfera, niewielkie grupy, pełen profesjonalizm i doskonałe podejście do czasem opornych uczniów. Do tego wszędzie czysto. Duży plus za samodzielną naukę pływania bez udziału rodziców. Już po kilku tygodniach widać zdecydowane postępy u dzieci. Nawet najbardziej oporne dzieci dają się skusić na wejście do wody :)
 
Data wystawienia opinii: 29 August 2016
Wystawiono przez: Dori
Witam. Mam 2 dzieci, sam nie potrafię pływać! Zależało mi aby dzieci, z różnych względów opanowały tę zdolność. Pierwsze(7)już pływa (uczęszcza 2 lata i czeka na sobotę cały tydzień, drugie (4) chodzi od pół roku i widzę że będzie to samo :) Naprawdę polecam. Myślę też cały czas o sobie (może kiedyś. Byliśmy tez gdzie indziej (mam porównanie).
 
Data wystawienia opinii: 22 August 2016
Wystawiono przez: Artur
Polecam szkole pływacki start!!!!Instruktor ma super podejście do dzieciakow.Moje dziaciaki bardzo krótkim czasie nauczyly się plywac i teraz mogą pod opieka instruktora doskonalić style pływackie.Dziekuje i pozdrawiam.
 
Data wystawienia opinii: 11 August 2016
Wystawiono przez: raraf
Serdecznie polecam Pływacki Start wszystkim dorosłym starszym i młodszym;)! Bardzo przyjemna atmosfera, stres znika bardzo szybko,a umiejętności z każdymi zajęciami się powiększają. Trzeba tylko się przełamać I przyjść:)
 
Data wystawienia opinii: 06 July 2016
Wystawiono przez: Małgorzata
Super szkoła, zakończyliśmy drugi rok nauki i postępy syna napawają nas dumą :) Z pewnością to nie koniec naszej wspólnej przygody!
 
Data wystawienia opinii: 30 June 2016
Wystawiono przez: Agnieszka
mama Julka
Fantastyczna szkoła.Profesjonalizm, świetne podejście do kursanta, wiedza i doświadczenie, umiejętność przekazywania wiedzy!to tylko niektóre zalety instruktora prowadzącego zajęcia.Mój syn robi ogromne postępy co napawa dumą mnie i męża
 
Data wystawienia opinii: 13 June 2016
Wystawiono przez: Monika
Po ok 2 semestrach moje 6 letnie dziecko płynie samodzielnie na plecach..., a że niezły z niego cykorek to pan instruktor "musi" być tuż obok i dotykać palcem czoła :)
Po prostu polecam "Pływacki Start"!
 
Data wystawienia opinii: 17 February 2016
Wystawiono przez: A.
Cudowna szkoła. Syn, jest zachwycony. Instruktor, bardzo profesjonalny, doskonale radzi sobie z grupą dzieciaczków, widać ogromne zaangażowanie:-) Rewelacja. Polecam każdemu kto szuka odpowiedniego miejsca do nauki pływania, dla swojej pociechy. Naprawdę warto.Pozdrawiam.
 
Data wystawienia opinii: 09 November 2015
Wystawiono przez: Monika
Z pełnym przekonaniem polecam szkołę pływania "Pływacki Start".
Moje pociechy uczęszczają na zajęcia drugi semestr, coraz więcej potrafią, co mnie i dzieci ogromnie cieszy. Dzieciaki są bardzo zadowolone, nawet córka, która początkowo była bardzo nieszczęśliwa, że "musi", obecnie nie może doczekać się kolejnych zajęć.
Lekcje nigdy nam nie przepadły ( można je odrobić w innym terminie. Na każdej lekcji instruktor jest zawsze w pełni zaangażowany w naukę każdego dziecka, każdemu poświęca tyle uwagi i czasu ile ono potrzebuje. Profesjonalne, wspaniałe, indywidualne podejście do dzieci i do dorosłych:)
BARDZO, BARDZO POLECAM "PŁYWACKI START".
 
Data wystawienia opinii: 19 October 2015
Wystawiono przez: Gostkowska
mama Kini i Papryka
Jestem dumna z mojej 3 letniej córki która po 10 godzinach zajęć adaptacyjnych potrafi unosić się na wodzie bez pływaczek i makaronów, pływa na plecach i skacze do wody. Na lepszego instruktora trafić nie mogłyśmy - specyficzny ale co najważniejsze skuteczny :) W chwili obecnej kontynuujemy naukę pływania - i córka ściga się już z dziećmi starszymi od siebie. Uwielbiamy te zajęcia. Ceny dostępne, warunki uczestnictwa do uzgodnienia. Strzał w dziesiątkę! Polecamy i dziękujemy za postepy córki, która mam nadzieje niebawem zacznie pływać samodzielnie.
 
Data wystawienia opinii: 05 October 2015
Wystawiono przez: Kurs pływania dla dzieci
Aneta, mama Lenki

<< Start Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna Ostatnia >>

Strona 1 z 9


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions