In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Wasze opinie

Twój wpis jest bardzo ważny dla nas. Prosimy o dokonanie wpisu oraz krótkie słowo na temat zajęć prowadzonych przez szkołę nauki pływania dla dzieci i młodzieży Pływacki Start w Katowicach. Poniżej przedstawiamy opinie klientów szkoły pływania:

Polecam szkołę super podejście do dzieci. Instruktor ma cały czas dzieci na oku w wodzie przez co czują się bezpieczne i łatwiej potrafią opanować sztukę pływania
 
Data wystawienia opinii: 27 July 2017
Wystawiono przez: NATALIA
"Super miejsce do nauki pływania. Po 40 nauczyłem się pływać, myślałem że nigdy nie przemogę lęku przed wodą, ale się udało. Polecam"
 
Data wystawienia opinii: 24 July 2017
Wystawiono przez: Andrzej
Wspaniałe miejsce do nauki pływania dla każdego. Nuczyłem się pływać w wieku 41 lat, gdy wydawało się, że już nikt nie jest w stanie pomóc mi przełamać lęku przed wodą. Serdecznie polecam.
 
Data wystawienia opinii: 27 June 2017
Wystawiono przez: Marcin
Mam 2 dzieci. Wcześniej chodziły do innej szkółki pływackiej, gdzie nauczyciel uczył dzieci pływać "z brzegu". Tutaj nauczyciel jest cały czas w wodzie. Atmosfera b.dobra. Jest czysto.Rodzice mogą cały czas się przyglądać postępom swoich pociech.Jednym słowem cudowna szkoła. Instruktor, bardzo profesjonalny, doskonale radzi sobie z niesfornymi i bojącymi się wody dziećmi, widać ogromne zaangażowanie:-)Super. Polecam każdemu kto szuka odpowiedniego miejsca do nauki pływania, dla swojej pociechy. Naprawdę warto.Pozdrawiam.
 
Data wystawienia opinii: 26 June 2017
Wystawiono przez: mama Maksa i Andrzeja
Polecam szkołę pływania Pływacki Start nie tylko dzieciom lecz również dorosłym. Indywidualne podejście do kursantów, instruktor w wodzie, dogodne godziny. Zarówno dla początkujących jak i na doskonalenie pływania.
 
Data wystawienia opinii: 26 June 2017
Wystawiono przez: Elżbieta
Nigdy nie jest za późno na naukę pływania ja się zdecydowałam po 40.
Jeden rok szkolny za nami i kolejny przed nami. Jak do tej pory mamy tylko pozytywne odczucia. Przyjazna atmosfera, niewielkie grupy, pełen profesjonalizm i doskonałe podejście do czasem opornych uczniów. Do tego wszędzie czysto. Duży plus za samodzielną naukę pływania bez udziału rodziców. Już po kilku tygodniach widać zdecydowane postępy u dzieci. Nawet najbardziej oporne dzieci dają się skusić na wejście do wody :)
 
Data wystawienia opinii: 29 August 2016
Wystawiono przez: Dori
Witam. Mam 2 dzieci, sam nie potrafię pływać! Zależało mi aby dzieci, z różnych względów opanowały tę zdolność. Pierwsze(7)już pływa (uczęszcza 2 lata i czeka na sobotę cały tydzień, drugie (4) chodzi od pół roku i widzę że będzie to samo :) Naprawdę polecam. Myślę też cały czas o sobie (może kiedyś. Byliśmy tez gdzie indziej (mam porównanie).
 
Data wystawienia opinii: 22 August 2016
Wystawiono przez: Artur
Polecam szkole pływacki start!!!!Instruktor ma super podejście do dzieciakow.Moje dziaciaki bardzo krótkim czasie nauczyly się plywac i teraz mogą pod opieka instruktora doskonalić style pływackie.Dziekuje i pozdrawiam.
 
Data wystawienia opinii: 11 August 2016
Wystawiono przez: raraf
Serdecznie polecam Pływacki Start wszystkim dorosłym starszym i młodszym;)! Bardzo przyjemna atmosfera, stres znika bardzo szybko,a umiejętności z każdymi zajęciami się powiększają. Trzeba tylko się przełamać I przyjść:)
 
Data wystawienia opinii: 06 July 2016
Wystawiono przez: Małgorzata
Super szkoła, zakończyliśmy drugi rok nauki i postępy syna napawają nas dumą :) Z pewnością to nie koniec naszej wspólnej przygody!
 
Data wystawienia opinii: 30 June 2016
Wystawiono przez: Agnieszka
mama Julka

<< Start Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna Ostatnia >>

Strona 1 z 9


Wyślij opinie
* Pola obowiązkowe.
Nazwa:*
Email Adres:*
O Tobie:
Twoje zdjęcie:
Zdjęcia nie powinny być większe niż 500x500 px i 250 kb
Przepisz kod zabezpieczający:
Prosimy o napisanie opinii na temat szkoły pływania Pływacki Start w Katowicach:*
Powered by RS Web Solutions